Copilul si mamaliga, weirdest tag ever

Din cauza ca techonrati a fost down sau din nush ce motiv am fost anuntat abia azi ca am primit un tag de la princessita. Tagul presupune sa scriu o povestioara pe tema de ce fierbe copilul in mamaliga. Ce legatura are mamaliga cu fiertul copiilor nu stiu, nu stiu nici de cata mamaliga ai nevoie sa fierbi un copil… si nici macar temperatura de fierbere a unui copil. Cert este ca nu toti oamenii se trezesc intr-o zi si zic “hai sa scriu o povestioara despre cum e sa fierbi un copil in mamaliga” :) dar here goes.. Ar trebui sa fie horror dar pentru ca sunt bine dispus acum probabil o sa iasa o comedie horror.

A fost o data ca niciodata in tinutul de la mare-mare-mare distanta de matrix un oras numit Jargu-Tiu.  Si in acest oras erau 2 mari fabrici de mamaliga aflate in concurenta directa si pe aceasi strada, Strada Porumbului. Cele de fabrici erau conduse de 2 babe una cu suflet bun si una cu suflet rau. Cele mai mari profituri le avea baba cea rea pentru ca punea porumb modificat genetic in mamaliga.

Geloasa si suparata pe succesul babei rele, baba cea buna o trimite pe nepoata ei scufita galbejita ca spion industrial in fabrica diabolica > : ) (mwhahaha).

Fiind fata desteapta care a jucat mult red alert in copilarie si a vazut multe filme cu Bruce Willis si Stallone, scufitza galbejita se infiltreaza chiar in camera unde era ceaunul principal  si cand se vazu ea acolo zise “Yes yes am reusit sa vezi ce iti fac acum baba rea si imputita ce esti” dar…. cand colo… tzeapa.. baba cea rea si cu respiratie urat mirositoare era chiar in spatele ei si ea nu o vazuse pt ca fusese invatata sa “never look back”.

Cand o auzi baba isi dadu seama de planul babei bune la suflet si o arunca pe scufitza galbejita direct in ceaun (“Unit lost”… mi-e dor de un red alert). Baba cea buna afla de patania scufitzei dintr-un mail de la baba diabolica si, simtindu-se vinovata pentru moartea scufitzei, sarii si ea in propriul ceaun de mamaliga.

Imediat dupa moartea babei actiunile fabricii au scazut dramatic ea fiind achizitionata de baba cea rea care acum detine cel mai mare imperiu de mamaliga din lume.

P.S: Se zvoneste ca isi va deschide si un site cu livrare de mamaliga la domiciliu.

Dau tagul mai departe la: Popeye, PhRA, Alexxelu

Published by

Overdeath

A coder in the making

2 thoughts on “Copilul si mamaliga, weirdest tag ever”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.