Impactul tehnologiei

Cam asa suna si titlul unei lectii din cartea de istorie, care acoperea anumite chestii dar cred ca fenomenul a luat cu adevarat amploare in ultimul timp. Ma uitam azi la stiri si relatau viata unui taran la tara. Si aratau cum se duce cu laptopul la oi, cum umbla cu telefonul mobil la el, seara se uita la filme pe dvdu, televizoare cu plasme. Acum cativa ani vedeam asta numai in filme iar acum toate acestea fac parte din viata noastra. Cel mai bun exemplu cred ca sunt camerele foto digitale si telefoanele mobile. Acum 2-3 ani rar vedeai un aparat foto digital fie el si mai slab. Acum peste tot, toata lumea cu aparatul dupa el. Daca inainte eram limitati de numarul de pozitii de pe un film, acum putem face mii de poze in vacanta. Tin minte ca intr-un an am fost la mare si am facut 3 filme in 10 zile si mi s-a parut mult. Ei bine vara trecuta am facut 400 de poze in 7 zile, si acum la fiecare chef cate 200 de poze .  Lucrurile au evoluat enorm. Si la fel si cu telefoanele mobile, toata lumea are telefon color si polifonic cu mp3, camera foto video si toate cele,, acum 3 ani cati aveau telefon mobil color? acum 6 ani cati oameni aveau telefon mobil? Lucrurile au evoluat enorm si cred k e un lucru bun.

Astept cu nerabdare ziua cand un cioban o sa vina la mine sa ii fac un shop on-line sa vanda laptele si lana de la el de la stana :), sponsori la transhumante, oi tunate si toate cele.

P.S: Cand o filmau pe tipa mulgand vaca i-a sunat telefonul mobil… ghiciti ce melodie avea? … ati ghicii, Ghita si era mp3

Published by

Overdeath

A coder in the making

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.