Theo Evans pe cale de a pleca de la Energia Rovinari

evans

Dupa ultimul meci din acest sezon pentru Energia Rovinari se pune problema ce se va intampla cu echipa in sezonul urmator. Desi a pierdut meciul decisiv cu Elba Timisoara (scor 102-100), nu poti sa nu fi multumit de echipa. Au produs o surpriza, au adus oamenii catre basket. Nu am vazut niciodata sala sporturilor din Tg-Jiu plina ochi si facand atmosfera ca la un meci de basket al energiei.

Pana si scorul din meciul cu elba denota ceva. 102 la 100 asta inseamna ca in merciul ala s-au inscris 100 de cosuri si castigatorul s-a decis in ultima secunda. Energia a aratat ca poate invinge elba si sunt convins ca au pierdut pe ghinion sau pe mana arbitrajului.

Ce vreau sa spun e ca pe langa cifrele care spun ca in primul an de la promovare echipa a terminat pe locul 3, s-a calificat in play-off din care a iesit cu ghnion, a avut 2 jucatori si antrenorul selectati in all-star game, Energia Rovinari a facut ca intr-un oras in care nu exista altceva decat forbal sa se joace de fiecare data cu sala plina. Nici nu vreau sa va spun cat de greu e sa gasesti un loc de parcare la sala sporturilor cand joaca energia :) Basketul ofera un altfel de spectacol, un spectacol intens, traiesti meciul la fiecare atac si fiecare aruncare,

Asa ca nu ar fi pacat ca din sezonul viitor toate astea sa dispara? Nu ar fi pacat ca tot ce au construit antrenorul Theo Evans si jucatorii energiei sa se duca pe apa sambetei din sezonul viitor? Conform unui articol din ziarul vertical, antrenorului nu i s-a facut nici o oferta pentru a continua ce a inceput la energia. Din spusele antrenorului se vede clar dorinta lui de a continua lupta si increderea pe care o are in echipa construita de el.

Asa ca va rugam, nu ne luati basketul dupa ce abia l-am primit. Nu destramati echipa!!

Published by

Overdeath

A coder in the making

2 thoughts on “Theo Evans pe cale de a pleca de la Energia Rovinari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.