Adresa noua si mai multe noutati in curand

Dupa cum probabil ati observat deja daca cititi acest articol adresa blogului meu a devenit http://overdeath.eu Incepand de ieri blogul este gazduit pe un server din Romania lucru care ar trebui sa imbunatateasca timpul de incarcare al paginilor.

Timp de 3 ani jumate blogul a fost gazduit prin bunavointa lui byrev pe serverele lui, iar acum a trebuit mutat asa ca am considerat ca este un moment bun sa fac si schimbarea domeniului. In principiu sper sa invat cate ceva si despre ce inseamna sa administrezi un server, si daca fac vreo prostie macar o fac pe pielea mea nu pe pielea altora :). M-a cam luat pe nepregatite dar va promit ca o sa mai fie si alte schimbari in curand (cea mai importanta dintre ele fiind publicarea unor articole noi :) )

As vrea sa va rog pe cei care ma mai aveti in blogroll sa schimbati adresa din http://overdeath.blog-u.net in http://overdeath.eu

Imi permit sa le dau un pingback urmatorilor Madalin, Calin, Oaki, Nea Costache, Mitrut, Mihai, Pointit, Adrian Ghigeanu. Multumesc!

Published by

Overdeath

A coder in the making

6 thoughts on “Adresa noua si mai multe noutati in curand”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.