Liceele din tg-jiu se bat in “flashmob”-uri

De fapt e vorba de doar 2 din liceele din Tg-Jiu, si anume Spiru Harem Haret si Tudor Vladimirescu. Marele absent este deocamdata Colegiul National Ecaterina Teodoroiu, despre care imi permit sa fac o gluma pentru ca am invatat acolo 4 ani si spun ca erau prea ocupati sa invete pentru bac. Rezultatele muncii lor de pregatire le puteti vedea mai jos.

Colegiul National Spiru Haret

Colegiul National Tudor Vladimirescu

Parerea mea

Am incercat sa imi dau seama din comentarii care din ele a fost primul si sa le pun in ordinea corespunzatoare. A fost greu printre zecile de insulte, insa cred ca cei de la spiru au fost primii. Nu vreau sa comentez cat de reusite sunt dansurile, cat de bine sau coordonat sau nu fetele, cat de “flashmob” sau “neflashmob” au iesit pentru ca mie mi se pare ca ideea care a fost urmarita e cu totul alta si pentru asta trebuie felicitati.

Au avut curajul sa faca ceva diferit intr-un oras dominat de fite si cocalari, si asta e cu atat mai surprinzator cu cat a fost implicat liceul tudor considerat de multi apogeul de fite din oras. (da, am scris asta). Interesant cum ambele licee au avut aceeasi melodie de baza, probabil a fost o cartita pe undeva :)) Cei de la tudor primesc o bila neagra pentru ca au fost sexisti si nu au primit baieti in dansul lor.Poate erau toti in Mozart.

Voi ce parere aveti de cum s-au descurcat?

Published by

Overdeath

A coder in the making

13 thoughts on “Liceele din tg-jiu se bat in “flashmob”-uri”

  1. Evident ca ideea a pornit de la CNTV :) pentru ca ei mereu au fost initiatorii celor mai valoroase idei creative. Mai mult decat atat, flashmob-ul nu a fost realizat intamplator, ei sarbatorind 120 de ani de la infiintarea liceului. Nu imi dau seama ce “cartita” s-a infiltrat la mijloc, dar este clar ca a fost “adusa” ca urmare a teasing-ului facut de CNTV.
    P.S.: Au fost si cativa baieti, dar clasa care a gandit aceasta idee a fost una de filologie, in a carei componenta sunt doar 2 baieti. Restul, erau la meditatii cu cei din Ecaterina:))

  2. În sfârsit cineva care lauda ambele prestatii ale elevilor… Bravo tie ca stii sa apreciezi:)
    Pentru unii este atât de important sa se dea mari si “initiatorii celor mai valoroase idei creative” încât uita sa aprecieze putinele lucruri notabile de la noi din oras.

  3. eu sunt din cntv…am terminat anul acesta si am participat la flashmob.ne propusesem sa facem ceva special inca de la inceputul anului scolar si am facut inaintea celor de l cnsh…nu s-a luat nimeni dupa nimeni,..poate le-a placut ideea…fiecare e liber sa faca ce vrea asa ca nu vad rostul comentariilor rautacioase…;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.