Ultima piesa de la B.U.G Mafia lansata gratis pe internet

Dupa cum probabil bine stiti deja B.U.G Mafia a scos o piesa noua. Desi sunt fan parazitii nu pot sa nu apreciez piesa. Lirica aduce aminte de piesa “Romaneste” iar in contextul masurilor recente luate de guvern multa lume o sa se identifice cu ea. O noutate reprezinta includerea in text si sound a catorva elemente preluate din piesa “Amintire cu haiduci” a lui Vali Sterian, care nu are nici o legatura cu hip-hopul. Piesa trimite un mesaj clar…

Mesajul pe care il primesc e ca mafiotilor le-a mai crescut un rand de cojones :)) Mai in gluma mai in serios iti trebuie curaj sa il bagi pe vali sterian in piesa, iti trebuie curaj sa lansezi 2 piese la rand gratis pe internet. Cu atat mai mult cu cat B.U.G Mafia reprezinta un nume greu in hip-hopul romanesc. Se pare ca albumul lansat cu Gazeta Sporturilor a fost ultimul hard cover pe care il va lansa trupa, iar de acum inainte toate albumele vor fi disponibile gratuit pe internet. O masura foarte buna din punctul meu de vedere, mai ales pentru ca majoritatea veniturilor incasate de artisti provin din concerte. In Romania nimeni nu cumpara originalul.
Desi multi il desconsidera, Tataee a aratat inca o data ca e mai mult decat un baiat de cartier din Pantelimon. A avut curajul sa se rupa de reteta clasica si sa incerce ceva nou, experimentand prima oara cu albumul JerryCo. Cata lume ar fi strans jerryCo la un concert acum 6 luni si cati ar strange acum?
Vremurile se schimbe si de obicei celor mai vechi in industrie le e greu sa tina pasul. Abia astept sa vad ce o sa faca si cei de la Parazitii.

Piesa o puteti asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
Download gratuit de pe site-ul oficial: http://www.bugmafiaoficial.ro/down/downloads.php?d=bplsvfc
Aflati mai multe despre viitorul trupei B.U.G Mafia din articolul realizat de wall-street.ro Industria muzicala dupa era CD-ului. Reteta lui Tataee

Published by

Overdeath

A coder in the making

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.