Orange a lansat SIM+ 128MB cu continut multimedia 3D

Cartela SIM poate deveni un card de memorie prin noul serviciu lansat de Orange Romania pentru clientii sai. Cartela SIM+ pune la dispozitie o memorie flash suplimentara de 128 MB, care se poate folosi pentru a stoca continut multimedia, personal sau de orice alt tip, conform www.orange.ro, consultat de www.SMARTfinancial.ro.

Cartela SIM+ functioneaza în orice telefon mobil, însa memoria flash de 128 MB este accesibila doar de pe un telefon mobil compatibil (SPV C100 sau Sagem My700x). “Intrand in meniul SIM+ pe telefonul mobil ai acces la un continut multimedia variat: continut special 3D, ce poate fi vizionat cu ochelarii speciali inclusi in pachetul SIM+, wallpapere, videoclipuri si melodii”, noteaza www.orange.ro.

Principalele caracteristici: capacitate de stocare de 128K; 250 de contacte; 50 de mesaje scrise; memorie flash de 128 MB ce include continut special 3D, wallpapere, videoclipuri si melodii; ochelari speciali pentru vizionarea continutului 3D

Servicii disponibile: Orange Info, SIM Agenda Back-up, Grup Mesaje Scrise, SIM Wallet, Mobile Banking. Cartela SIM+ 128MB costa 8 USD plus TVA si este disponibila in orice Orange shop pentru toti abonatii Orange.

Sursa: SMART financial – www.SMARTfinancial.ro

Published by

Overdeath

A coder in the making

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.