Download clipuri youtube, trilulilu, metacafe etc.

Magic a facut un script care va permite sa downloadati clipurile preferate de pe Google Video, Youtube, Metacafe, 220.ro, Trilulilu (atat video cat si audio). Daca aveti firefox puteti instala si un plugin facut tot de el.
Cu ocazia asta am aflat si eu ca a trecut la wordpress si l-am readaugat in feedreader.
Nice job! :)

Published by

Overdeath

A coder in the making

33 thoughts on “Download clipuri youtube, trilulilu, metacafe etc.”

 1. ba daca vretzi sa downloadatzi dupa trilulilu instaleaza download manager da…. unicu lucru naspa ca doar o luna poti sa folosesti downlaod manager…pentru ca ati trebuie serialu…..sau daca vrei sa dai bani ati faci cont la download manager…si daca stii si voi un alt mod sa downloadatzi pe trilulilu intra si voi pe id-u me:: cristy_the_la_macin

 2. accesezi pagina asta http://downloader.from-magic.com/
  Daca te uiti in partea de sus a paginii vei vedea un camp de text. Acolo daci copy si paste la adresa de pe youtube, trilulilu etc. asta iti va downloada clipul in format .flv
  Pentru a-l deschide ai nevoie de un flv player cum ar fi VLC. Sau poti sa il convertesti in avi si sa il deschizi cu media player sau ce player folosesti tu pentru filme.
  Cauta flv player si flv converter pe google.

 3. Mda deci am inceract peste 100 de site-uri si de solutii pe care mi le-ati orferit fara nici un folos nici unul nu mi-a fist de nici un ajutor. Astept si eu sa ma lamuriti. Nici unul din site-urile mentinonate nu a funcionat. http://www.trilulilu.ro/Acelashi/768ecb78af19df este linkul cu videoclipul pe care vreau sa il downloadez. Astept un raspuns!!!

  1. Valy cei care administreaza sunt intr-o lupta permanenta cu administratorii site-urilor care le baneaza ipurile imediat cum ii prind. De asta majoritatea lor nu functioneaza.
   In functie de activitatea administratorilor ele isi revin dupa un anumit timp, apoi iar nu mai merg si tot asa.
   Din cate stiu eu Mihai Iorga a renuntat la downloaderul pentru trilulilu.
   In momentul de fata nu stiu de nici un downloader de pe trilulilu care sa fie functional.

 4. Incercati si
  http://www.tubeminator.com
  pentru a face download video de pe trilulilu. Este un site nou si merge perfect. Fisierele pot fi convertite in formatele avi, mpg, mp4, 3gp, mov, wmv sau flv inainte de a fi salvate.

  Siteul permite si download de video de pe YouTube, Metacafe, DailyMotion, Break,Vimeo, CollegeHumour, Trilulilu.ro, 220.ro, Tare.ro, PeTeava.ro, Animoto.com, AdsOfTheWorld.com, MegaVideo.com, Blip.tv si VideoPlayer.hu

 5. multa sanatate silviu,esti un om minunat,iti multumesc din suflet pentru pagina care permite descarcarea fisierelor de pe trilulilu.

  pwp

 6. pentru a downloada de pe trilulilu puteti folosi triluliludownloader eu il folosesc de mai bine de 1 an si merge perfect si pentru audio si pentru video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.