De ce e rau internetul…

commentiliescu

    Pentru ca se gasesc unii care sa ii ia apararea lu Iliescu, pe blogul lui personal, pe care apar doar commenturile de bine, evident.  Puteti citii si restul comentariilor aici

   Dupa ce termin facultatea incep demersurile pentru emigrare. Stima pentru oamenii care au aruncat cu de toate in el.

Published by

Overdeath

A coder in the making

4 thoughts on “De ce e rau internetul…”

  1. Eu cred ca tineretul sunt aia mult si cred ca tineretul nu voteaza pentru ca nu are alternativa, iar aia care se duc la vot sunt in numar foarte mic si se duc doar ca sa nu iasa PSDul.
   Ii inteleg perfect sincer. Daca ar veni cineva diferit, daca s-ar oferi o alternativa atunci ar vota tineretul si ar fi o schimbare. Dar deocamdata pensionarii sunt mai multi si ei se duc primii la vot…
   Atata vreme cat persista mentalitatile vechi nu vom trai decat iluzia unei democratii.

 1. nu stiu cant de bine o fi in alta parte, mie deocamdata’mi merge bine si aici ;) … ignoranta pentru politica ma imunizat :D !
  Sanatate si fericire sa ai, in rest poti trai oriunde!

  1. Nici eu nu sunt pasionat de politica, de fapt nu imi place deloc, dar acum fiind alegerile am urmarit putin ce se intampla si m-am scarbit… pentru Iliescu am un dispret imens de la mineriada si imi pare rau ca studentii, tineretul nu se duce la vot sa inlature hotii hotilor, PSDul. Nu zic ca ailalti nu fura, dar nu ca astia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.