Fuck YouTube

Romania ajunge din nou tara non grata in mediul on-line. Mesajul de mai sus apare la majoritatea clipurilor muzicale ale artistilor din sua. Inainte eram un fan infocat al clipurilor publicate de grupul Universal, multe dintre ele fiind la loc de cinste in lista mea de favorites, dar de la o vreme nu mai pot vedea nici unul din ele.

Ce inseamna asta? YouTube nu este decat o alta unealta de marketing al marilor case de discuri care considera ca Romania este o piata care nu conteaza si drept urmare nu merita sa promoveze aceste clipuri la noi. Nu inteleg ce ar avea de pierdut pentru ca practic nu investesc nimic

Published by

Overdeath

A coder in the making

5 thoughts on “Fuck YouTube”

  1. Trilulilu inca nu a bagat modul de banare in functie de tara ca aparea si acolo :lol:. Ma rog…era o gluma.

    Cat despre youtube: foloseste un proxy.

  2. Sa folosesc un proxy ar fi solutia cea mai usoara dar deloc eficienta. Vorbim de streaming totusi, ai nevoie de banda ca sa poti vedea un filmulet in conditii bune. Chestii pe care nu prea le gasesti la nici un proxy pentru ca majoritatea sunt supraincarcate si cu timp de raspuns foarte mare.
    Plus ca poate vreau sa imi folosesc contul in care am scris ca sunt din Romania dar daca ai neaparata nevoie de un clip pana la urma o faci si pe asta nu?

  3. aaa…pai nu stiai ca jay z e un gunoi ingamfat?de ce crezi ca a plecat dmx de la casa lui de discuri?pt ca jay i-a considerat mai importanti pe murder inc aka ja rule&shit decat pe ruff riders…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.