Inapoi din Costinesti

DSCF4047 Dupa cum v-am spus in unul din posturile trecute si anul acesta mi-am petrecut concediul tot in Costinesti, mai mult fortat de imprejurari dar promit solemn ca e ultima oara cand mai merg in aceasta statiune.

Statiunea este excesiv de aglomerata si lucrul cel mai grav este ca este aglomerata de cocalari. Peste tot sunt numai oameni care nu pot sa se abtina sa nu se dea in spectacol si sa nu ii deranjeze pe ceilalti. In rest lucrurile nu s-au schimbat mult fata de ce ziceam in posturile mele precedente despre costinesti.

Atmosfera e destul de vesela in statiune, muzica se aude peste tot. Hotelul la care am stat ne-a oferit conditii foarte bune chiar daca preturile erau mari.  Discotecile s-au schimbat putin fata de alti ani, Geodasilva care inainte era MC in Tineretului acum e patron in Ring. Odata cu noul patron s-au schimbat si cateva idei precum si decorul discotectii. La ring se merge pe principiul petreceri si nu concerte atmosfera fiind una incendiara mai ales in serile de juergaloca.

In final pot spune ca sunt foarte dezamagit de costinesti dar foarte bucuros de cum a iesit intreaga aventura. Probabil pentru ca am fost pentru prima oara la mare cu Adelina si pentru ca am fost in mare parte doar noi 2. Pot spune ca a fost unul din cele mai reusite sejururi la costinesti, poate chiar cel mai tare. Singurul in care m-am si relaxat si m-am si distrat.

La anul aceasi companie alta locatie :) Greece or Turkey get ready! 

Published by

Overdeath

A coder in the making

5 thoughts on “Inapoi din Costinesti”

  1. este ok pe litoral,indiferent de statiunea pt care optezi…pe mine ma deranjeaza genul de muzica ce se baga respectiv ce se asculta in discotecile de acolo…..house,putin hip-hop in tineretului datorita concertelor cum ai zis si tu si iara house…………….in rest nimic.pt ce sa mergi atunci?relaxare nu,muzica buna,pauza……

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.