Leapsa: Cartea de langa tine

Am primit un tag… de la 2 persoane diferite. Prima oara l-am primit de la Klin@sentimentecolorate si a 2-a oara de la cezara.
Instructiunile sunt urmatoarele:

1. Ia cartea care este cea mai aproape de tine.
2. Deschide-o la pagina 123.
3. Găseşte a 5-a propoziţie/frază.
4. Postează pe blog textul următoarelor 4 propoziţii/fraze cu aceste instrucţiuni.
5. Nu îndrăzni să scotoceşti prin rafturi după cartea aceea foarte deosebită sau “intelectuală”.
6. Dă leapşa mai departe la alţi 6 prieteni.

Pur intamplator langa mine am cartea Taina Indiei de Mircea Eliade, probabil a fost scoasa de cineva din biblioteca si uitata la mine pe birou.
Si acum sa vedem ce iese:
“Istoria universala cunoaste multe revolutii, multe depasiri, datorite influentii unor curente spirituale sau unor descoperiri intelectuale. Se poate spune ca crestinismul a fost o recolutie spirituala pe care o cunoaste omenirea. Crestinismul aduce o totala rasturnare de valori; mesagiul crestin inlocuia vechea economie a lumii greco-latine, printr-o economie noua, universala; justitia era inlocuita cu dragostea; dreptatea era inlocuita cu iertarea; idealul roman de putere bogatie si virtuti civile era inlocuit de idealul crestin, al renuntarii, al saraciei si al virutitlor religioase.Cat de mare a fost forta aceasta spirituala a mesagiului crestin, ne-o arata istoria; in mai putin de 3 secole vechea lume greco-latina era cu desavirsire schimbata. Sa nu uitam o clipa ca aceasta grandioasa schimbare a savarsit-o Evanghelia, cartea sfanta care cuprindea mesagiul lui Iisus Christos”

Leapsa merge mai departe la: Popeye, Jimmy, Princessita (this should be interesting), Kosmin si Magic

Published by

Overdeath

A coder in the making

2 thoughts on “Leapsa: Cartea de langa tine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.