Servicii de calitate


Toti criticam pe bloguri cand nu suntem multumiti de ceva. Ne place sa aruncam cu pietre mai ceva decat presei scrise. Chestia asta e in natura umana sau doar in natura romanului? De cate ori scriem ceva de bine pe blog? De cele mai multe ori uitam.
Astazi eu scriu un post de bine.

ING Bank

Prima experienta placuta este la ING Bank. Am fost la ei sa imi fac un card de plati pe internet. Am fost am completat o cerere. Mi s-au prezentat toate dobanzile si comisioanele cardului, cum il pot folosi etc. Mi s-a spus ca in maxim 7 zile voi primi codul pin acasa. Dupa 5 zile primesc un telefon ca de fapt codul pin este la ei si sa trec sa il ridic cu tot cu card. M-am dus sa ridic cardul, mi s-a explicat cum functioneaza bancomatele lor, de parca ar fi si greu.
Foarte interesant la ING este ca au un self bank. Asta inseamna ca poti sa iti depui banii direct in bancomat, mai da el erori dar daca intinzi banii bine ii recunoaste fara mari batai de cap, si poti sa efectuezi transfer de bani dintr-un cont in altul fara sa stai la ghiseu. In self bank exista 3 tipuri de bancomate. Unul pentru transferuri fara bani lichizi dintr-un cont in altul. Tot de la bancomatul ala poti sa iti listezi extrasul de cont, poti sa vezi ce operatiuni s-au facut cu cardul etc.
Un al doilea bancomat in care poti sa depui si sa retragi monetar si un al treilea de la care poti doar sa retragi.
Dupa ce am ajuns cu el acasa, sa probez daca merge… Mi-am facut cont pe bwin.com , mare greseala, contul a fost activat si banii livrati imediat. Apoi mi-am facut cont pe paypal, a 2-a zi a avut statut de verified. Am cumparat un domeniu de la goDaddy fara probleme. Mi-am activat contul la rentacoder. Deci cardul merge foarte bine si toate platile se fac instant.
A 2-a zi primesc un telefon: “Buna ziua! Suntem de la ING Bucuresti, am observat ca v-ati activat cardul. Ati primit codul pin? Ati fost instruit cu privinta la manevrarea cardului? Sunteti multumit de calitatea serviciilor ING?”
That’s how you do business in 2008. Va recomand cu incredere.

Rentacoder.com

Pentru ca timpul ma preseaza si imi lipseste cu desavarsire am avut nevoie sa fac un outsourcing pt transformarea din PSD in XHTML al unui design asa ca mi-am facut cont de buyer pe rentacoder. Pentru verificarea contului ei te taxaza cu 33 de centi care apoi iti sunt virati in contul de pe site. Eu am ales ca metoda de plata paypal. Totul a decurs fara probleme. Apoi trebuia sa fiu sunat pentru a mi se verifica numarul de telefon. Am dat click pe ok si in 2 minute mi-a sunat telefonul, am introdus codul de confirmare de la tastatura telefonului si contul s-a activat. Apoi mai era o faza de verificare cu paypal pt a vedea daca contul meu e verified si cum era.. asta nu a fost o problema.

Pe internet majoritatea serviciilor de genul asta costa cam 100$. Am vorbit si cu o firma din Romania care lua 100 de EURO. Eu am deschis pe rentacoder un bid de 20$ si deadline 2 zile. Am primit cel putin 20 de oferte in 2 zile cat a fost deschis biddingul. Pentru ca printre cei care s-au oferit erau si niste romani, am decis sa merg pe mana lor. Am livrat banii pe card, apoi paypal i-a trimis in contul rentacoder si astazi expira deadlineul pentru ca munca sa fie gata. In functie de cum va iesi coderul va primii toti banii sau doar o parte din ei. Eu unul vreau sa ii dau pe toti pentru ca ma scuteste de o parte care nu imi place deloc.

Ce mi-a placut ca de fiecare data nu m-am izbit de vesnica problema ca sunt din Romania. Am fost tratat ca un american :) si asta ma bucura.

Published by

Overdeath

A coder in the making

One thought on “Servicii de calitate”

  1. Recomand cu incredere ING. Eu am cont la ei de ~ 6 luni si nu am avut probleme cu platile electronice pana acum. Am vrut sa activez si Home Banking dar nu imi place ca iti da un device care genereaza coduri, pentru autentificare si fara de care nu te poti conecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.