Tapet cu oua

Acest post este al 2-lea din cele 4 pentru concursul lui visurat ce are ca premiu o consola PSP.

Actiunea are loc in aceasi locatie ca si postul anterior pe care il puteti citi aici http://overdeath.blog-u.net/2008/becul-cu-senzor-de-miscare/ . Deci e vorba de aceeasi gasca, aceeasi strada si aceeasi casa.

De data asta stiam ca stapanul nu e acasa, plecase in vacanta pentru o perioada destul de lunga. Acum ne propusesem sa intram in casa, eram curiosi tare ce e inauntru. Nu vroiam sa furam nimic, nu eram hoti, eram doar niste pusti pusi pe distractie.

Aceasi amplasare strategica, 2 oameni de sase la poarta, 3 inauntru. Incercam usile in speranta ca au uitat vreuna deschisa. Dar ghinion.. ambele erau ferecate. Mai era o sansa.. garajul. Casa era una din aceea in care garajul este lipit de casa si comunica cu interiorul printr-o usa. Am incercat sa fortam usa de la garaj dar 3 oameni cati eram nu am reusit sa ii fortam mecanismul. Am incercat noi sa fortam incuietorile cu surubelnite, am bagat agrafe in ele ca asa vazusem prin filme dar nimic…  se vedea ca nu suntem copii lu James Bond. Intr-un final ne dam batuti si iesim afara. Le povestim cu capul in pamant si celor care stateau de sase ca nu am reusit nimic si unul dintre ei vine cu o idee la care noi nu ne gandisem. Usa de la balcon…

Balconul dadea pe acoperis, era balconul de la mansarda, asa ca pentru a ajunge la el trebuia sa te urci pe casa dar avand experienta de la becul cu senzor parca nu ne mai era asa frica. Tot ce trebuia sa facem era sa ne urcam pe gard, care era pana la streasina casei, si apoi sa sarim pe acoperis unde sa fim atenti sa nu spargem vreo tigla si sa cadem cu picioarele prin el.  Ajungem pe balcon si… victorie, usa era deschisa. Intram nestingheriti in casa si o luam la purecat.

Spre surprinderea noastra casa era aproape goala, nu erau nici covoare si nici mobilier, semn ca probabil vecinii nostri nu se mutasera inca in casa.  Gasim aruncat pe jos un polidisc cu toate accesoriile si un televizor si un televizor. Daca eram hoti  ne aruncam la polidisc si la telvizor dar noi ne-am aruncat la frigider si l-am deschis… In el nu erau decat niste oua, niste branza si niste salam. Am mancat putina branza si salam si ouale le-am furat pe toate.

Cu burtile pline si cu punga plina cu oua plecam multumiti de prada. Ne gandeam ce sa facem cu ouale, sa facem o omleta? Nu aveam la cine ca nu era nimeni singur acasa. Aveam totusi in jur de 30-40 de oua, trebuia sa facem ceva cu oua. Unui prieten i se aprinsesera calcaiele dupa o fata din cartier, dar ea nu prea vroia sa stea cu el si mai mult il amagea si se ducea sa stea cu aia cu 7 ani mai mari decat si care erau mai "cool". It’s payback time!

Am luat fiecare cat 3-4 oua in maini si ne-am dus la casa ei. Am conceput si niste bombe facute din cate 6 oua bagate intr-o punga. Pe locuri… fiti gata… start. Intr-un minut terminasem toate ouale si umplusem casa de galbenus de ou :)) era peste tot.. pe acoperis, pe pereti, in hol, pe geamuri. Am rupt-o la fuga si dupa cum bine stiti, orice criminal se intoarce la locul crimei, dupa o jumatate de ora ne-am intors sa mai vedem o data.

In poarta era buniceul ei cu o privire fioroasa si becurile aprinse in hol… Il salutam..

El: "Ma baieti nu stiti cine imi facu asta la casa?"

Noi: "Pai ce v-au facut la casa?"

El: "Nu vedeti ca mi-o umplura de oua"

Noi: "Da asa e.. ce nenorociti dom’ne… noi acum ne intoarcem din oras si plecaram de mult, nu vazuram nimic"

Fiind un cartier mic, mai tarziu si fata si bunicul ei au aflat cine erau faptasii si oricum ne banuiau deoarece aveam notorietate in cartier mai ales datorita faptul ca le taiam curentul la mosii care nu ii suportam.

Published by

Overdeath

A coder in the making

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.