The bank theft

Acesta este ultimul post din cele 4 cu care particip la concursul organizat de visurat pentru castigarea unei console Sony PSP.

Cum am spus intr-un post anterior http://overdeath.blog-u.net/2007/mi-e-dor/ “Strada era centrul universului pentru noi, nimic altceva nu conta” asa ca in principiu tot ce aveam nevoie gaseam pe strada, aveam magazine unde vanzatorii ne stiau si ne mai dadeau si pe datorie, aveam un cuptor de unde luam tot timpul paine calda dar tot timpul ne-am dorit sa avem niste banci unde sa stam mai confortabil. Mai ales de cand fusesem goniti de singurul om care avea banci la poarta pe motiv ca ii faceam mizerie la poarta, chestie care uneori era adevarata, si nu mai puteam sa stam acolo relaxati. O solutie trebuia gasita….

Prima oara ne-am gandit sa ne construim 2 banci. Dar trebuia sa cumparam tevi, sa gasim pe cineva care sa ni le sudeze si mai trebuie sa cumparam si niste blani bune. Chestie care era mai dificila decat pare mai ales ca nu aveam niciunul varsta legala pentru permis si masina. Asa ca urmatorul gand a fost sa luam unele care apartineau primariei.

Dupa cercetari indelungate am descoperit ca singurele parcuri din apropiere unde am putea gasi niste banci care sa nu fie infipte in pamant erau unul de langa o scoala generala si unul din fata palatului de justitie Gorj.  Ambele erau la distante relativ egale de strada asa ca am hotarat sa luam una dintr-unul si una dintr-altul.

Prima victima a fost din parcul de langa scoala. Metoda a fost simpla. Noaptea pe la 1-2 ne-am strans vreo 10 insi dintre care 4 stateau pe banca. Din 5 in 5 minute se mutau toti cu tot cu banca inspre iesirea din parc cu cate 1 metru pana cand am ajuns exact la iesire moment in care unul mai musculos a luat banca in spate si a rupt-o cu ea la fuga si noi pe langa el. La jumatea drumului a obosit si a pasat-o altcuiva si am ajuns in siguranta pe strada cu tot cu banca. Am baut cate o bere pe ea simtindu-ne victoriosi. Am pus-o la cineva in curte sa nu ne-o fure cineva de la poarta iar cel la care am lasat-o a si vopsit-o a 2-a zis ca sa nu isi dea seama cei de la primarie ca e a lor :))

Pentru ca totul a mers bine cu prima banca la a 2-a ne-am decis sa mergem la parcul din fata palatului de justitie pentru ca ne-am gandit ca o sa fie mai greu. Parcul acela e mai luminat si circula din cand in cand jandarmi pe acolo si mai sunt si jandarmii din fata palatului, si ca sa fie totul si mai cu farmec am ales o banca exact din fata intrarii in palat. Aceasi metoda doar ca de data asta ne hotarasem sa fugim direct cu banca.. fara sa o mai mutam din metru in metru. Ne-am asezat pe ea 4, cei mai puternici 2 din grup la capete.

1… 2 … 3 … SI!! Ne-am ritidcat toti de pe banca, cei 2 de la capete au apucat banca fiecare de cate un maner si au alergat cat i-au tinut picioarele si noi dupa ei. Bucurosi ca scapasem fara sa ne vada nici un gardian am alergat mai relaxati. Dupa nici 100 de metri ghinionul ne-a prins din urma, si nu era frica noastra cea mai mare garda, ci neatentia. Unul dintre cei 2 care tineau banca, cel care statea in fata, a alunecat si a cazut banca venind peste el si cel din spate a cazut in banca. Am sarit repede sa il ajutam si am ridicat banca de pe el, imediat au trecut alti 2 la banca si am continuat cu toti sa alergam… Cand am ajuns pe strada i-am analizat. Cel din spate nu avea nimic insa cel din fata se lovise destul de rau de asfalt si avea si rani pe spate fiind zgariat de picioarele bancii.

Dar bucurosi fiind de succesul operatiunii bancile au uitat de durere si ne-am bucurat toti de noile noastre banci pe care le-am udat cu o lada de bere golden brau ca aia era cea mai ieftina si muzica rap la un casetofon anti si de demult.

Ce vremuri…

Published by

Overdeath

A coder in the making

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.