To all the hackers out there Powered by WordPress 2.5

Deoarece se pare ca existau probleme mari de securitate cu versiunea mea de wordpress m-am decis sa fac un upgrade la ultima versiune si anume la 2.5. Pana acum m a declar multumit de el. Am reusit sa imi fac upgrade automat printr-un plugin. O aventura nelipsita de probleme dar mai am si eu cateva cunostiinte asa ca m-am descurcat. Am reusit sa upgradez automat si toate pluginurile care le aveam inainte.. putine ce-i drept dar bune. Acum am si eu taguri, chiar era necesar upgradeul asta.

Windows live Writer

Pentru ca tot am vazut ca a revenit la moda windows live writer mi-am facut si eu upgrade la ultima versiune si mi l-am instalat si pe laptop. Eram multumit de la el inca de la prima versiune beta care o aveam dar ii mai lipseau cateva chestii, acum mi se pare complet si chiar imi place cum se comporta. Mai am de testat cum incorporeaza clipurile in posturi. E destul de misto cat sa ma faca sa ma gandesc serios sa ma apuc iar de blogging pentru ca mi se pare ca reduce timpul necesar publicarii unui articol.

Tema noua

Astazi vreau sa schimb si tema, vreau una care sa nu necesite multe modificari. Asa ca daca va intereseaza soarta acestui blog tineti aproape.

OVER IS BACK

Published by

Overdeath

A coder in the making

4 thoughts on “To all the hackers out there Powered by WordPress 2.5”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.