Ultimele design-uri pe care le-am facut

Urmeaza sa va prezint 2 designuri realizate de mine. Dupa cum probabil stiati daca ati mai citit acest blog eu sunt mai mult programator decat designer. Am mai incercat eu sa fac ceva de genul asta dar de multe ori imi prindeam urechile in el din lipsa de imaginatie sau din nepricepere. Asa ca pot spune ca astea sunt primele pagini concepute integral in photoshop.

Agentia de modele vogue

foto modele vogue

Un site realizat pentru o agentie de modele cerea un design ceva mai deosebit decat majoritatea site-urilor. Site-ul este up and running dar asteapta o XHTML-izare pentru a putea fi vazut fara probleme pe toat browserele. Momentan e optimizat pentru IE.

Reteaua de magazine total

Site realizat pentru reteaua de magazine Total prezenta atat in Tg-Jiu cat si in alte orase. Este un proiect ceva mai mare ce include si o parte solida de programare. Momentan designul se afla in proces de XHTML-izare.

Ce parere aveti? Sfaturi? Indicatii?

Published by

Overdeath

A coder in the making

5 thoughts on “Ultimele design-uri pe care le-am facut”

 1. vogue-ul imi place mult :) e mai dinamic putin parca are elementele alea grafice pe margine .
  design-ul pentru magazinele total …hmm .. mi se pare poate prea simplu ( desi stiu ca nu e ) … dar nu stiu… eventual imaginile sa domine, si mai putin scrisul … daca ai putea pune o imagine ca background dar care sa permita vizualizarea clara a fontului cred ca ar fi mai interesant din punctul meu de vedere, si mai personal. :)
  oricum over keep up the good work

 2. Pai pentru total trebuie un site mai sumbru, mai serios, web 2.0-ish. Eu asta am urmarit, sa fie un site simplu cu accent pe continut.

 3. Imi plac ambele sit-uri. Cel de la Vogue imi place mai mult pentru ca are alt public tinta si e mai tineresc…cel de la total e mai “oficial” :))

  Site-ul de la Total pare cu destul de multa informatie, colectiile vor fi in intregime pe site?

 4. Ti-am citit blogul si nu ma pot abtine de la un comentariu.
  “Pai pentru total trebuie un site mai sumbru, mai serios, web 2.0-ish.” Puteai sa zici sobru. Dar cred ca nu multi au remarcat. Poti sa editezi ce ai scris in 2008 si sa nu publici postul meu. Succes!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.