Vin sarbatorile

Nu stiu de ce in mintea mea craciunul si coca-cola sunt oarecum legate intre ele. Probabil datorita reclamelor care abundau in anii 90 si probabil datorita caravanei coca cola care mi se parea super. Sper sa o intalnesc si anul asta dar nu in trafic :)

Sarbatori fericite tuturor!

P.S: Imi cer scuze pentru lipsa de activitate profunda. Intr-un viitor post o sa explic ce s-a intamplat in viata mea in ultimul timp, si ce am mai pus la cale.

Published by

Overdeath

A coder in the making

2 thoughts on “Vin sarbatorile”

  1. Da, vin in sfarsit sarbatorile de iarna! Vin cu bune si rele, cu frumos si urat, cu colinde, cu gingalbeluri, cu colindatorii mai colorati dintre blocuri si trenuri cu “Tza-tza-tza capritza tza/Traiti-ar familia”, cu miros de cozonaci si sarmale, caltabosi si carnati, cu bradut sau fara, cu mosi Craciuni cu barbi de vata! Pacat ca sarbatoarea de Craciun dureaza atat de putin, a 365-a zi dintr-un an, cat a trece caravana Coca-Cola in viteza. In urma lui, ramane amintirea vesnicului copil de altadata. Sarbatori fericite Andrei, alaturi de cei dragi!

    1. Un comentariu superb… un comentariu care face de 10 ori cat postul meu… Va multumesc pentru interventiile avute de-a lungul timpului pe acest blog. A fost o adevarata placere sa le citesc si sper ca anul viitor sa fie si mai multe :)
      Sarbatori fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.