Mici modificari

         M-am decis sa ma ocup putin de blog, mustrat de constiinta ca l-am abandonat si stiind ca sunt oameni care il citesc.  Ieri am facut mici modificari la pagina “Despre mine”, era depasita. Am adaugat pagina contact pentru oamenii care vor sa imi impartaseasca ceva. Cateva pagini care nu mai erau folositoare au disparut.

         Azi am adaugat suport pentru gravatar in commenturi (daca nu stii ce e gravatar intra aici http://en.gravatar.com/ si fa-ti unul acum). Am adaugat posibilitatea de a te abona la commenturile pentru un anumit post. Astfel acum poti primi direct in e-mail  raspunsurile celorlalti la un articol la care ai comentat. De altfel cei care ma urmaresc pe twitter vor fi instiintati automat cand postez ceva nou. Toate pluginurile sunt cu updateuri la zi.

         Am renuntat la emag profitshare din motive evidente, in locul lui a aparut un box in care vor aparea updateurile mele pe twitter. Tot la partea de design am adaugat intre header si content o navigatie de tip breadcrumb, mica dar de efect :D zic eu :)) ah si era sa uit, un nou chestionar va asteapta in sidebar.

P.S: Am dat peste un citat tare la piticstyle

Cel mai urat lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul

Published by

Overdeath

A coder in the making

2 thoughts on “Mici modificari”

  1. adevarat ce zici si matale despre cenzura in cazul youtube … ca orice minune: 3 zile, luni, ani … dar, in final se va prabusi. Ca si google de altfel, sunt convins ca intr-o buna zi googgle’si va atinge limitele si de acolo nu exista decat o singura directie: in jos ;) … insa pana atunci mai este cale lunga, inca nu s’a inventat tehnologia care sa revolutioneza cautarea pe internet, tot intr’o casuta introducem textul si tot pe un buton apasam “cauta” !

  2. Cam tot ce tine de tehnologie are un apogeu apoi o cadere abisala. Dar in cazul youtube si-au facut-o cu mana lor. Daca mentineau ideea de la inceput alta era treaba.
    Si curios si cu publisherii astia.. De ce il intereseaza pe fox ca eu in romania ma uit la family guy?
    E aiurea, in internet nu ar trebui sa existe copyright iar autorii sa fie rasplatiti prin veniturile incasate din publicitate acolo unde se pot face bani din publicitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.